Maasoever Cold Store, is gespecialiseerd in het verwerken van groenten (met name biologische groenten) tot diepvriesgroenten en van fruit tot diepvriesfruit. Én in het op maat verpakken van deze diepvriesproducten voor toonaangevende klanten in binnen- en buitenland. Food Team Processing belevert de internationale markt met een groot assortiment aan biologische en conventionele diepvriesgroenten. Met onze partners beheersen wij de hele keten, van de selectie van het zaad tot en met het verpakken en verzenden van de door ons diepgevroren groenten naar onze klanten. De groenten en het fruit zijn primair afkomstig van Nederlandse bodem. De diepvriesproducten worden tijdelijk opgeslagen in onze eigen koel- en vriesmagazijnen. Ons bedrijf, opgericht in 2008, telt meer dan honderd bevlogen medewerkers en kenmerkt zich door onze gezamenlijke betrokkenheid en onze hoge mate van klantgerichtheid. Wij groeien door en zijn bezig met een professionaliseringslag waardoor er ruimte is ontstaan voor een

HR-Adviseur met ruime ervaring voor 32-40u

Bij ons word je als HR-adviseur de sparringpartner van de directie op HR-gebied voor zowel Maasoever Cold Store als Food Team Processing. De lijnen met de directie zijn kort en informeel. Je wordt verantwoordelijk voor het, nog door jou grotendeels te ontwikkelen, HR-beleid en implementeert dit vervolgens in de organisatie. Daarnaast ondersteun en adviseer je de leidinggevenden bij de uitvoering hiervan. Jouw doel is om de organisatie te professionaliseren zodat we in de regio bekend worden als aantrekkelijk werkgever. Kortom een uitdagende omgeving om als HR-professional in te werken en jezelf en de organisatie verder te ontwikkelen! Voordat het zover is moet er eerst achterstallig onderhoud weggewerkt worden, dus handen uit de mouwen. Je bent niet alleen, de HR-medewerker kan jou administratief ondersteunen.

Als HR-adviseur maak je deel uit van het MT en rapporteer je rechtstreeks aan de Directeur algemene zaken. Samen met hem functioneer je als klankbord voor de organisatie als het gaat om HR gerelateerde onderwerpen.

Wat neem je mee als HR-adviseur

Je hebt een HBO-diploma richting HRM of soortgelijke opleiding, en ruime ervaring als HR-adviseur in de breedste zin des woord. Je weet als geen ander hoe het is om in een dynamische omgeving te werken. Het actief benaderen van nieuwe medewerkers kent voor jou geen geheimen. Je kunt organisatie breed denken, geeft gevraagd en ongevraagd advies en bent oplossingsgericht. Je bent op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op HR-gebied en weet hoe je een CAO moet interpreteren. Ervaring in het op-en afschalen van medewerkers en de daarbij horende kennis van de uitzendbranche is een pré. Je bent niet bang om met je voeten in de (figuurlijke) klei te staan. Wat bieden wij Werken met loyale en gedreven collega’s in een uitdagende, informele en veelzijdige functie. Een dynamische werkomgeving met veel ruimte en vrijheid om zelf initiatief te nemen. Een marktconform salaris afgestemd op kennis en ervaring. Reageren Denk jij de juiste match te zijn dan ontvangen we graag een reactie voor zondag 30 oktober a.s. Ik ga graag met je in gesprek als je nog vragen hebt!