Wat hebben wij u te bieden?

Maasoever Cold Store beschikt over drie productielijnen voor het verwerken van groente en fruit tot diepvries product. Met onze verschillende verwerkingslijnen kunnen diverse fruitsoorten en alle groentesoorten die in Noordwest Europa geteeld worden verwerkt. Ook een aantal mediterrane groente kunnen worden verwerkt. De IQF tunnel freezer met extreme temperatuur en luchtverplaatsing zorgt ervoor dat het groente en fruit los wordt ingevroren.

Inpakafdeling

De inpakafdeling heeft drie inpaklijnen waar het groente en fruit kan worden ingepakt. Groenten kunnen verpakt worden t/m zakken van 25kg. Zowel dozen als zakken kunnen worden voorzien van etiket en verpakkingen worden klant specifiek ontwikkeld.

Opslag en transport

Na de bewerkingsstappen worden de producten opgeslagen in vriescellen, hier worden de producten zorgvuldig bewaard. In de vriescellen is er een constante luchtcirculatie en stabiele temperatuur. Temperen behoort ook tot onze mogelijkheden. Wanneer de diepgevroren producten de volgende dag nodig zijn, kunnen deze snel en beheerst volgens richtlijnen op de gewenste temperatuur gebracht worden. In de vriescellen controleren we het hele proces constant op tijd en temperatuur. Het is ook mogelijk om de producten te koelen.

Diepvriesproducten en gekoelde producten kunnen worden getransporteerd over de hele wereld. Wij verzamelen transportorders zo efficiënt mogelijk. Afspraken over de verzamelwijze en het klaarmaken voor verzending worden met de klant uitvoerig besproken alvorens van start te gaan.