Maasoever, een echt familiebedrijf

Maasoever Cold Store is gevestigd in Waspik (Noord-Brabant) en een dienstverlenend familiebedrijf. Sinds juli 2008 worden verse fruit- en groentesoorten verwerkt tot diepvriesproduct en koel- en vriesopslag aangeboden voor derde partijen.

In hoofdzaak worden vooral biologische producten met speciale eisen aan snit, kwaliteit en/of verpakking vervaardigd door onze ruim 75 werknemers. Maasoever Cold Store biedt ook de mogelijkheid om conventionele producten met speciale eisen te verwerken.

De eindproducten worden geëxporteerd naar landen over de hele wereld. We investeren in lange termijn relaties met onze partners door innovatie, transparantie, gedrevenheid en de focus op klantgerichte oplossingen.

Innovatie – door te innoveren op het gebied van productie- en verpakkingsmogelijkheden spelen wij in op de behoefte vanuit de markt.

Transparantie – op deze website vindt u informatie over onze dienstverlening. Daarnaast nodigen wij u bij bezoek vaak uit voor een rondleiding om het proces zelf te ervaren.

Gedrevenheid – ons team is gedreven om kwalitatief goede eindproducten te verzenden.

Klantgerichte oplossingen – door flexibiliteit kunnen we klantgerichte oplossingen realiseren.